Гумени стелки Geyer & Hosaja

12/19/2017

Geyer & Hosaja - новото поколение гумени интериорни стелки за автомобили

Полската компания е един от най-големите производители на каучук в цяла Европа. Geyer & Hosaja има 4 производствени предприятия, като в тях общо работят над 700 души. С 25 годишния си опит в каучуковата промишленост, компанията е лидер в производството на каучукови смеси, стелките за автомобили, продукти за пътна безопасност и още много други изделия. 

Гумени стелки Geyer & Hosaja

Стелките могат да бъдат описани само с една дума - Перфектни!

Защо, перфектни ли?
- Стелките предлагат екстра качество, 100% пасване и едно от най-важните качества - БЕЗ миризма на гума!

   

Клетъчната структура тип пчелна килийка, използвана за индивидуалния дизайн на всяка стелка, осигурява сигурна защита срещу разпространяването на течности и мръсотия в купето на автомобила ви. Иновативната технология използвана за изработка правят стелката елегантна и най-здрава в класа на гумените стелки. 

Компанията Geyer & Hosaja е един от малкото производители, които имат собствена каучукова плантация. Стелките за автомобили, са един от основните продукти, които предлага компанията и се изработват със собствена продукция от висококачествена гума.

Поставянето на гумени стелки в автомобила ви има няколко предимства;

  • Бюджетно решение за предпазване на базовия мокет от износване.
  • Предпазва  от разливане на течности и мръсотия върху базовия мокет.
  • Комфортно пътуване без да се пързалят краката ви по стелката.
  • Перфектна комбинация с дизайнът на автомобила ви.

  1. Борд предпазващ от разпространяването на течности и мръсотия по купето.
  2. Шофьорската стелка в областта на педалите е двойно подсилена.
  3. Голяма част от моделите разполагат с отвори за закрепване.
  4. Клетъчната структура на всяка стелка тип пчелна килийка.

Постижения и сертификати

Компанията има дългогодишен опит в каучуковата промишленост. Съобразена с изискващите се стандарти, както е потвърдено от сертификатите ISO 9001, ISO / TS 16949 и ISO 14001. Продуктите на Geyer & Hosaja са удостоени с престижни награди и сертификати от автомобилни производители по цял свят.

През 2012 г. Geyer & Hosaja получава статута на Q1, което е едно от най-високите отличия в автомобилната индустрия. Тази награда заслужено поставя компанията в челните редици на производителите в света. Geyer & Hosaja е призната за висококачествени продукти, с оптимална цена и иновации, като в същото време насърчава опазването на околната среда.

Стелките предлагани от Geyer & Hosaja са преминали всички необходими тестове, за да получат най-престижния документ за качество TÜV Rheinland. Това ги прави надеждни, гарантира, че не съдържат вредни вещества и едно от най-важните качества - БЕЗ МИРИС НА ГУМА!

     

All news