Получете вашата поръчка с куриера ЕКОНТ

25.11.2017

Здравейте, тунинг маниаци!

Официално вече изпращаме вашите любими продукти с куриера Еконт.

Специално интегрирания модул на Еконт в нашия онлайн магазин ще ви спести време и нерви в търсене на офиси за доставка. Вече със само 3-4 клика, Вие ще можете бързо и лесно да избирате удобния за вас офис на Еконт или точен адрес за получаване на вашата поръчка.

Успешно приключихме труден етап от общата ни цел за бързо, лесно, прозрачно и удобно онлайн пазаруване. Благодарим на всички наши клиенти за търпението и доверието в периода на този сложен преход.

 

Опция за бързо избиране на офис и опцията "офис локатор"

   Когато вече сте избрали желания от вас продукт и искате да завършите   поръчката, ще имате възможността да изберете между над 5700 офиса на Еконт   в страната.

   Внимание! Преди да изберете желания от вас офис, е необходимо да   попълните таблиците обозначени със зведичка.

   В менюто "Метод на Доставка", можете да избирате между доставка "до офис"   или "до врата". Автоматично е маркирана опцията "до офис", тя ви позволява да   изберете населеното място в което желаете да получите праката (във видеото   сме избрали гр.Пловдив), след като изберете желаното от вас населено място,   трябва да изберете удобен за вас офис в това населено място (във видеото       избрахме офис с код 4031 "Мараша"), ако не откривате желания от вас офис   можете да използвате опцията "Офис Локатор", чрез ръчно въвеждане на   адреса ви ще покаже всички близки офиси до желаното от вас място.

  ЛЕСНА РАБОТА...
 Ако имате затруднения, не се притеснявайте да ни пишете, на линия сме!

 

Ако желаете да получите пратката до точен адрес или както сме го описали в сайта ни "до врата" ще е необходимо да попълните маркираните със звездичка, полета. След като сте попълнили всички полета вече ще можете да завършите поръчката. Ако сте завършили правилно поръчката ще получите потвърждаващ E-mail.

Екипът на Анжел-Е ООД, пожелава на своите клиенти приятно пазаруване!

Към всички новини