Гумени стелки за багажник GledRing

26.01.2018

През далечната 2016 година, Ви запознахме с производителя на стелки GledRing, но тогава те предлагаха само интериорни стелки. Сега вече можем да се насладим и на уникалните гумени стелки за бажник. Те ще осигурят комфорт, сигурност и защита на товарното отделение на вашия автомобил. Вероятно се чудите какво толкова, просто една стелка... Но не е така, гумените стелки за багажник GledRing ще запазят фабричния мокет в багажника на автомобила Ви от мръсотия и ще предотвратят разливане на течности по мокета.

Всяка гумена стелка за багажник е специфична за определен модел автомобил. След поставяне на стелката в товарното отделение на автомобила, багажът поставен от вас няма вече да се разкарва свободно и да се налага да спирате, за да го подреждате. Това се дължи на решетъчната структура на най-горния слой на стелката.

Гумената стелка GledRing за багажник разполага с 15мм. праг, който предотвратява разливането и разпространението на течности, и мръсотията по мокета на вашият автомобил. Всяка стелка разполага с отвори, които служат за закрепване на допълнителна стелка, която предпазва бронята ви от нараняване, когато качвате или сваляте домашния си любимец от багажника си. 

Стелките са произведени висококачествен, водо и топло устойчив каучук, което гарантира продължителен експлоатационен период. Директно се поставят без никакви допълнителни корекции, като пасват на 100% в товарното отделение на автомобила Ви. Поддържайте стелката чиста само като е изплакнете с вода, ако замърсяванията са твърде сериозни, можете да използвате препарат за почистване.

GledRing предлага всяка стелка в елегантна опаковка, която ще предпази стелката от замъсяване и евентуално нараняване, по време на транспортиране.

Едно от основните предимства на тази стелка пред останалите модели, които се предлагат на пазара е дебелината на стелката и еластичността на материала.

Във видеото, което Ви показахме по-рано в новината, ще откриете, че можете да закрепите и предпазна стелка към стелката за багажник. Тази стелка носи името "Doggymat", предлага се в два размера, в зависимост от модела на стелката за багажник. Стелката Doggymat е специално проектирана, за да предпазва бронята и ръба на багажника ви от нежелани наранявания и замърсяване, докато качвате багажа или домашния любимец. След употреба можете да навиете стелката на руло и да я поставите в багажника на автомобила.

Гумената стелка за багажник GledRing разполага с редица лицензи, сертификати за качество и 100% екологичен процес на изработка.

   

Потопете се в комфорта като поставите интериорни гумени стелки GledRing на вашият автомобил!

  • Перфектно пасване!
  • Висококачество на изработка!
  • Достъпна цена!
  • 100% гума!
  • Множество сертификати и награди за качество!
  • Произведени в Словения!

Бързо, лесно и удобно пазаруване на автомобилни стелки онлайн само в www.Stelkite.com

Към всички новини